GROEP 7


Wat leuk dat u op de pagina van groep 7 kijkt!

De leerkrachten van groep 7 zijn Jorien Salemink en Wendy Vije. Juf Jorien is met verlof tot de voorjaarsvakantie, en tot die tijd is Ellen Moorman er als invaller.

Wat is er nieuw in groep 7?

 

In groep 7 krijgen de leerlingen voor het eerst Engels lessen. Hiervoor gebruiken wij de methode Groove.me. Groove.me is een methode waarbij popmuziek de basis is van alle lessen. Muziek motiveert en enthousiasmeert kinderen. De kinderen leren Engels spreken, schrijven, lezen, luisteren en zingen. In de lessen zitten verschillende vormen van differentiatie om optimaal aan te sluiten bij de niveauverschillen van leerlingen.

Bij het vak schrijven wordt het gebruik van blokletters aangeleerd. Daarnaast blijft het optimaliseren van verbonden schrift een belangrijk onderdeel van de schrijfles.

En natuurlijk mogen wij met groep 7 weer de kerstmusical uitvoeren!

De ouder(s)/verzorger(s) worden aan het begin van het schooljaar geïnformeerd over de groep van hun kind tijdens de informatieavond. Op onze school werken wij met Parro, een online intern communicatieplatform tussen onze school en ouder(s)/verzorger(s). Dit is een gesloten platform waar alleen de ouder(s)/verzorger(s) van de betreffende groep kunnen inloggen voor foto's en extra informatie rond de groep.